2Bergers Centrale Noord B.V. (BCN) verzorgt al vele jaren bergingswerk in de regio Noord-Nederland. Met onze 24-uurs service en ons jonge, moderne en gecertificeerde materieel staan wij 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u paraat.

 

Wat en hoe na een ongeval.

Als bestuurder van een voertuig houdt u er meestal geen rekening mee dat u bij een aanrijding betrokken kunt raken. De kans dat dit gebeurt, is altijd aanwezig. Het allerbelangrijkste hierbij is dat er geen sprake is van lichamelijk letsel. Vervolgens zal bekeken worden of uw voertuig veilig op eigen kracht verder kan. Indien het voertuig dusdanig beschadigd is dat verder rijden niet meer mogelijk is zal deze door iemand van onze centrale worden afgesleept.

Omdat de meeste mensen toch schrikken na een ongeval, is het voor hen niet altijd duidelijk waar de auto naar toe gaat en hoe de verdere afwikkeling wordt geregeld. De auto -inclusief de aanwezige personen- worden meegenomen naar het dichtstbijzijnde bergingsbedrijf van onze centrale, waar verder met uw verzekeringsmaatschappij wordt overlegd waar de auto naar toegebracht kan/moet worden (garage, schadebedrijf).

Is dit in een in een gebied tot 25 km van het bergingsbedrijf, dan zal dit vaak direct gebeuren. Mensen die buiten dit gebied wonen, zullen afhankelijk van hun verzekering, vaak met een taxi, trein of vervangauto naar huis gaan. Het voertuig zal dan indien mogelijk de volgende werkdag naar het afgesproken afleveradres gebracht worden. De auto wordt dan zolang bij de berger gestald. BCN biedt de mogelijkheid om uw voertuig overdekt te stallen.

De kosten voor de berging en het doortransport worden bij motorvoertuigen die minimaal WA verzekerd zijn vergoed door de verzekeringsmaatschappij, mits het voertuig wordt vervoerd door een erkend bergingsbedrijf van bijvoorbeeld: Bergers Centrale Noord B.V. (BCN)

 

Klik hier voor een impressie van onze afdeling berging

 

247ft