5Ook voor het transport van uw auto, bedrijfswagen, motorfiets of caravan bent u bij ons in goede handen. BCN transporteert al jaren voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende voertuigen. Dit kan variƫren van een willekeurige leaseauto tot een caravan, heftruck of veegmachine. Het transport van uw auto of voertuig is onze zorg. Of het nu gaat om een sportauto met een geringe bodemvrijheid of om een klassieker die kwetsbaarder is dan de hedendaagse auto's. Uw voertuig wordt met de meeste zorg geladen en weer gelost.

Autotransport is maatwerk, het wagenpark van BCN past zich steeds aan en breidt zich regelmatig uit. Het wagenpark telt vele 1-laders tot 6-laders die naar behoefte ingezet kunnen worden.

Combinatietransporten van personenauto's met bestelwagens en/of busjes is voor onze centrale geen enkel probleem dankzij ons geavanceerde en moderne materieel.

Leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en ook garagebedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Ook voor particulieren is er de mogelijkheid om een transport te organiseren. Hiervoor kan tijdens kantooruren contact met ons worden opgenomen. Wat het kost? Onze medewerkers zijn uitstekend in staat om u snel telefonisch vooraf een prijsopgave te doen als u een voertuig getransporteerd wil hebben.

 

Klik hier voor een impressie van onze afdeling transport

 

247ft